Ποδόσφαιρο

Ενέδρα στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα! Πυροβολισμός και τραυματισμός

Επίθεση με πυροβολισμό στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τον... περίμεναν έξω από το σπίτι του. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πανικός στη Γλυφάδα με πυροβολισμό και τον παλαίμαχο επιθετικό του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, να βρίσκεται στο… επίκεντρο.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο, ο 47χρονος Σέρβος παλαίμαχος επιθετικός πήγαινε στο αμάξι του -έξω από το σπίτι του- όταν άκουσε κάποιους πυροβολισμούς και αμέσως έπεσε για να καλυφθεί (ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα και τον περίμενε να εμφανιστεί για να του επιτεθεί).

Ο Κοβάσεβιτς τραυματίστηκε στο γόνατο, πιθανότατα από το πέσιμο. Ο παλαίμαχος επιθετικός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιό της Βούλας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα