Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός! Γκερέρο… on fire με Γιαγκελόνια

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός! Γκερέρο… on fire με Γιαγκελόνια
@olympiacos_org

Την ημέρα όπου ο Ολυμπιακός έδωσε τα… χέρια με τον Ελ Αραμπί, ο Μιγκέλ Γκερέρ έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε τα τρία από τα πέντε γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Γιαγκελόνια (5-0). Δυο ασίστ ο Μασούρας.

Όλο και καλύτερος! Εντυπωσιακή εικόνα είχε ο Ολυμπιακός στο πέμπτο φιλικό του, στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν με 5-0 την Γιαγκελόνια, με τον Γκερέρο να πετυχαίνει τρία γκολ.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1147143884897697792

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλό ρυθμό και passing game από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιώργος Μασούρας έκανε σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα κόντραρε, ο Μπα πήρε το “ριμπάουντ” και με κοντινή προσπάθεια έκανε το 1-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων (ο Βαλμπουενά έβγαλε αρκετές μπαλιές), έπαιξαν πολύ από τα άκρα (οι μπακ, Τοροσίδης και Κούτρης είχαν συμμετοχή στην επίθεση) και έδειξαν διάθεση να… δείξουν ένα καλό πρόσωπο στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Δικός του ο Ελ Αραμπί! Υπογράφει και φεύγει για Αυστρία

Η επιμονή των παικτών του Ολυμπιακού έφερε στο 31′ το 2-0. Ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο του κάτω από τη μεσαία γραμμή, βγήκε στην αντεπίθεση, έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Γκερέρο, ο οποίος σκόραρε με χαμηλό σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από θέση αριστερά.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Γκερέρο να έχει δοκάρι στο 38′ σε εντυπωσιακό μακρινό σουτ (σ.σ. τράνταξε το οριζόντιο ) και να κάνει το 3-0 ακριβώς πριν ο διαιτητής στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια. Ο Μασούρας συνεργάστηκε πάλι με τον Ισπανό, που πλάσαρε ψύχραιμα τον αντίπαλο πορτιέρε.

Η βροχή έκανε την εμφάνιση της στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με την Γιαγκελόνια να αδυνατεί να γίνει απειλητική στα καρέ του Ολυμπιακού. Ο Γκερέρο παρέμεινε… αποτελεσματικός και έφτασε σε τρίτο γκολ. Στο 57′ ο Ισπανός νίκησε στη μονομαχία τον Άρσενιτς και με πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 4-0.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1147180189006389249

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε δέκα αλλαγές στη συνέχεια, γεγονός που επηρέασε για αρκετά λεπτά την επιθετικότητα του Ολυμπιακού (συνέχισε να ελέγχει το ματς). Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είδαν στο 73′ τον Κλίμαλα (σ.σ. πέρασε στο ματς στην επανάληψη) να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται, αλλά παρέμειναν με 11 παίκτες, αφού μπήκε άλλος παίκτης, μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων.

Στο 77′ ο Ολυμπιακός έφτασε στο 5-0. Ο Ραντζέλοβιτς έβγαλε -με το… εξωτερικό του δεξιού του ποδιού- τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φορτούνης έπιασε με τη μια το πλασέ και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε. Οι “ερυθρόλευκοι” στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τέλους, πίεσαν για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Ολυμπιακός: Σα (62′ Τζολάκης), Τοροσίδης (62′ Ελαμπντελαουί), Αβραάμ, Μπα (62′ Σεμέδο), Κούτρης (62′ Μαρτίνης), Ανδρούτσος (62′ Γκιλιέρμε), Σουρλής (62′ Μπουχαλάκης), Γιώργος Μασούρας (62′ Ποντένσε), Βαλμπουενά (62′ Φορτούνης), Γκερέρο (62′ Ντουρμισάι), Σολδάνο (62′ Ραντζέλοβιτς).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις