Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ στο λιμάνι του Ηρακλείου! (video)

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ στο λιμάνι του Ηρακλείου! (video)

Μεγάλη ένταση και συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ανδρών των ΜΑΤ υπήρξε το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι του Ηρακλείου. Οι οπαδοί των “ερυθρολεύκων” που είχαν ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς της ομάδας τους με τον ΟΦΗ ήρθαν σε αντιπαράθεση με την αστυνομίας με την ένταση να μεταφέρεται εντός του πλοίου.

Μόνο ήρεμα δεν κύλησαν τα πράγματα χθες το βράδυ, κατά την αποχώρηση των οπαδών του Ολυμπιακού από το Ηράκλειο, όπου είχαν βρεθεί για το ματς της ομάδας τους με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Superleague. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν πολλές ζημιές στη Θύρα 6 του γηπέδου “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, όπου φιλοξενήθηκαν, ενώ έσπασαν καθίσματα τα οποία πέταξαν και μέσα στο γήπεδο αλλά και πίσω από τη θύρα σε παρακείμενο νεκροταφείο.

Η επέμβαση της Αστυνομίας επέφερε τις… γνωστές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ, ενώ υπήρξε κυνηγητό και πετροπόλεμος σε όλη τη διαδρομή μέχρι το λιμάνι του Ηρακλείου! Εκεί τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο με τα επεισόδια να μεταφέρονται ακόμη και μέσα στο πλοίο και τους οπαδούς να εκτοξεύουν ακόμα και πυροσβεστήρες στις αστυνομικές δυνάμεις, όπως φαίνεται και στο video που έδωσε στη δημοσιότητας το ΚΡΗΤΗ TV.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις