Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Επέστρεψε στο Όλντ Τράφορντ ο Ρονάλντο! “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Σερ Άλεξ” [pics]

Επέστρεψε στο Όλντ Τράφορντ ο Ρονάλντο! “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Σερ Άλεξ” [pics]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Όλντ Τράφορντ, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως παίκτης της Γιουβέντους για το Champions League και αποθέωσε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την υποστήριξη.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο, όπου μετετράπη σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, αποτελεί γεγονός, αφού ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πάτησε το Ολντ Τράφορντ στο πλαίσιο του αγώνα της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ έδειξε ευδιάθετος τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στη συνέντευξη Τύπου, όπου ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις του από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Αγγλία, την πορεία του στην ιταλική ομάδα, αλλά και τις κατηγορίες βιασμού που τον “ακολουθούν” τον τελευταίο καιρό.

Οι δηλώσεις του Ρονάλντο

Για τη ζωή στη Γιουβέντους: «Οι δύο τελευταίοι μήνες στη Γιουβέντους ήταν φανταστικοί. Όλα πήγαν καλά. Η προσαρμογή μου το ίδιο. Τα βραβεία δεν σημαίνουν τίποτα, δεν είναι πρόβλημα».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που παίζει στο γήπεδο της. Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά ξέρουμε πως διαθέτουμε τα “όπλα” μας. Είμαστε η “Γιούβε”. Ξέρουμε πως αν παίξουμε καλά και με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής μας έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τις αναμνήσεις του από το Ολντ Τράφορντ: «Κέρδισα πολλά τρόπαια εδώ. Κύπελλα, πρωταθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμάμαι επίσης την υποστήριξη που είχα. Ήταν φανταστική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και θα ήθελα να του εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου».

Για την πορεία της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν έχει σημασία αν αγωνίστηκα η αν αποβλήθηκα. Το σημαντικότερο είναι πως έχουμε έξι πόντους και είμαστε σε καλή θέση. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

Για τις κατηγορίες βιασμού: «Είμαι χαρούμενος. Κάναμε την δήλωση δύο εβδομάδες πριν. Εννοείται πως δεν πρόκειται να πω ψέματα σε αυτήν την περίπτωση. Οι δικηγόροι μου είναι αισιόδοξοι, όπως φυσικά και εγώ. Το σημαντικότερο είναι πως απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Έχω ανθρώπους που με προσέχουν. Οι αληθινοί άνθρωποι πάντα επιβραβεύονται».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις