Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Επικές” ατάκες Ρονάλντο! “Θα παίζω μέχρι τα 41, τώρα είμαι… 23” [vid]

Κριστιάνο Ρονάλντο
ΦΩΤΟ twitter

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε… κέφια στη media day της Ρεάλ Μαδρίτης και κέρδισε για μία ακόμη φορά τα “φώτα”, με επικές ατάκες για το μέλλον του, τον Νεϊμάρ και τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδα, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Τη χαρά να παρακολουθούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για πολλά ακόμη χρόνια, θα έχουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, αφού ο Πορτογάλος επιθετικός υποστήριξε ότι θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο στα 41 του χρόνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε για ακόμη μία χρονιά στον τελικό του Champions League και ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Λίβερπουλ, απάντησε με τρομερές ατάκες, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. “Βιολογικά είμαι 23 ετών”, είπε ο Πορτογάλος σούπερ στάρ.

Οι ατάκες του Ρονάλντο

Για τον Νεϊμάρ: «Πάντα μιλάμε για παίκτες, όταν πρόκειται για μία πιθανή απόκτηση».

Για τις μετεγγραφές: «Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, και πάντα μιλάμε για 50 παίκτες που θα έρθουν και στο τέλος κανείς δεν έρχεται. Στο τέλος εκείνοι που φτάνουν στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι. Οι καλύτεροι είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ… είναι όλοι εδώ», τόνισε, σημειώνοντας όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του:

Για το μέλλον του: «Το μέλλον βρίσκεται στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα πρέπει να παίξω, να κερδίσω και να περάσω στην Ιστορία. Το πιο σημαντικό πράγμα για το μέλλον είναι το παρόν και το παρόν είναι τώρα. Είπα ότι θα αποχωρήσω στα 41 μου χρόνια. Είμαι 23 χρονών σε βιολογική ηλικία».

Για τις σχέσεις του με τον Πέρεθ: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν αισθάνομαι αγάπη, έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες με αγαπάνε. Ο Φλορεντίνο δίνει την αγάπη του για εμένα και τους άλλους, μπορώ επίσης να πω ότι δεν πρέπει να είμαι ο καλύτερος φίλος του προέδρου. Ομως μου φέρεται καλά… Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για την Χρυσή Μπάλα».

https://twitter.com/realmadrid/status/998935495714525189

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις