Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιμένει ο Κάιπερς για ΑΕΚ! “Το έχω ξεκαθαρίσει, δεν θα πάω εκεί”

Κάιπερς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ανένδοτος εμφανίστηκε ο Ούγκο Κάιπερς, στο ενδεχόμενο να καταλήξει τελικά στην ΑΕΚ, επιμένοντας ότι ισχύουν όσα είχε δηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες και η μετεγγραφή του έχει “χαλάσει” οριστικά. Αναμένεται η αντίδραση της Ένωσης.

Η μετεγγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ θεωρείτο “κλεισμένη”, μέχρι να ρίξει ο ίδιος ο παίκτης, τη “βόμβα” για έλλειψη σεβασμού στη πρόταση από την πλευρά της Ένωσης και να βάλει “φωτιά” στο θέμα.

Ο Εργοτέλης με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Δικεφάλου και ζήτησε από τον παίκτη να αναλάβει τις ευθύνες του και να αντιληφθεί το “παιχνίδι” που παίζεται πίσω από την πλάτη του. Όμως, η προσπάθεια των Ηρακλειωτών φαίνεται ότι δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού ο Βέλγος επιθετικός παρέμεινε σταθερός στην άποψή του και σε νέα δήλωσή του στη Nova.

“Ξεκαθάρισα τα πάντα χθες (27/5) στις δηλώσεις μου. Επιμένω ότι δεν θα πάω στην ΑΕΚ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω αυτή τη στιγμή”, ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο και αναμένεται πλέον η απάντηση της Ένωσης, που μέχρι χθες φερόταν να επιμένει στην μετεγγραφή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις