Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επίσημα Κόβατς στη Μπάγερν! Συμφώνησε για 3 χρόνια

Μπάγερν Μονάχου
ΦΩΤΟ Reuters

Το νέο της τεχνικό για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου, με τον άλλοτε παίκτη της, Νίκο Κόβατς, να αντικαθιστά στο τέλος της σεζόν, τον Γιούπ Χάινκες.

Η Μπάγερν έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στη Γερμανία και βρίσκεται και στους “4” του Champions Leauge, όμως από την επόμενη σεζόν θα έχει νέο προπονητή και αυτός θα είναι ο Νίκο Κόβατς.

Ο Γιούπ Χάινκες έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, αφού ανέλαβε φέτος ως υπηρεσιακός και έτσι οι Βαυαροί ήταν αναγκασμένοι να αναζητήσουν άλλη λύση για τον πάγκο της ομάδας.

Η επιλογή τους λοιπόν, ήταν μία “γνωστή φυσιογνωμία” για την Μπάγερν, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκο Κόβατς και νυν τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανακοινώθηκε και επίσημα ως ο νέος τεχνικός των Βαυαρών.

Ο 46χρονος Κροάτης, έπαιξε στην Μπάγερν από το 2001 μέχρι το 2003 και ως προπονητής έχει βρεθεί στους πάγκους των Σάλτσμπουργκ και Εθνικής Κροατίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στη Φρανκφούρτη, οδηγώντας την τοπική ομάδα μέχρι και το Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις