Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Επιθέσεις σε διαιτητές και διακοπή στα ματς!

Διαιτητές
ΦΩΤΟ eurokinissi

Περιστατικά βίας κατά των διαιτητών στις χαμηλές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι πολλές οι φορές που όταν κάτι πάει “στραβά” σε έναν αγώνα, η οργή των παικτών ή των οπαδών στρέφεται κατά του διαιτητή.

Τα περιστατικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρατηρούνται κυρίως σε χαμηλές κατηγορίες. Η αναμέτρηση του Παπανικολή με τον Απόλλων Δαφίων για τη δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου είχε ένα τραγικό περιστατικό.

Πέτρα και διακοπή του ματς

Ήταν το 7 όταν ο επόπτης υπέδειξε στον διαιτητή την αποβολή ενός παίκτη των γηπεδούχων, επειδή έβρισε τον αντίπαλο. Οι φίλοι του Παπανικολή εξοργίστηκαν, συγκεντρώθηκαν από πίσω του και αφού τον έβριζαν συνεχώς, κάποιος πέταξε μια πέτρα η οποία τον βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο επόπτης Πατρής κινήθηκε προς το κέντρο του γηπέδου, ενημέρωσε τον διαιτητή Πατσατζή, με την “τριάδα” να αποσύρεται στα αποδυτήρια και να διακόπτει το παιχνίδι. Ο επόπτης μετέβη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Χτύπημα από παίκτη

Σε παιχνίδι για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ η Χαραυγή έπαιζε με τον Διαγόρα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr, ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Ζερβάκης, διέκοψε τον αγώνα οριστικά, διότι χτυπήθηκε από ποδοσφαιριστή.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται πως ο ρέφερι “δέχτηκε χτύπημα από παίκτη της Χαραυγής και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα, διακόπτοντάς τον οριστικά λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του…”.

Με ανακοίνωσή της μετά το ματς, η Χαραυγή, αποδίδει ευθύνες στην ΕΠΣΗ και λέει πως “σε άλλο παιχνίδι θα είχε δοθεί συνέχεια…”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις