Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Επίθεση με λοστούς σε διαιτητή – Καταγγελία για βία από παράγοντα ομάδας

Επίθεση με λοστούς σε διαιτητή – Καταγγελία για βία από παράγοντα ομάδας

Περιστατικό σκληρής βίας προς τον διαιτητή, Νίκο Σαρρή καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση δέχθηκε επίθεση από παράγοντα της ομάδας «Τάλως Γαράζου» πριν από τον αγώνα (δεν διεξήχθη), στα αποδυτήρια του γηπέδου αλλά και κατά την αποχώρηση του διαιτητή.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών αναφέρει τα εξής:

«Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά του Μέλους μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Γαράζου στο παιχνίδι «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» από τον Πρόεδρο της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και με ιδιαίτερη εγκληματική συνέχεια…………..εκ μέρους του!!!

Η άνανδρη επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου αλλά και η οργανωμένη ενέδρα με επιπλέον βία  με λοστούς, που έστησε ο  Πρόεδρος της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, λίγα χιλιόμετρα μετά την αποχώρηση των διαιτητών από το γήπεδο Γαράζου, αντιπροσωπεύει πλήρως την εγκληματική ενέργεια του Ρόζη Κωνσταντίνου με απώτερο στόχο να πλήξει σωματικά, ηθικά και ψυχολογικά το Μέλος μας, έως και να κινδυνέψει πλήρως η σωματική του ακεραιότητα.

Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.

Επειδή, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αλλεπάλληλες πράξεις βίας, γίνεται λόγος για Αξιωματούχους ή ποδοσφαιριστές ή οπαδούς με βίαιη διαγωγή, έλλειψη παιδείας, όπου προάγουν τη βία ως ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, καλούμε επιτέλους την Διοργανώτρια Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες τις και να προστατεύσει τόσο εμάς όσο και το «προϊόν» της, για το καλό του Ρεθυμνιώτικου Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Η λύση από την πλευρά μας ως Σ.Δ.Π.Ρ. είναι απλά:

Άμεσα η διαβίβαση του Φύλλου Αγώνα «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Κανένα Μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου δεν θα ορίζεται στην ομάδα «Τάλως Γαράζου» για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο».

Πηγή: cretapost.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις