Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Επίθεση” του Ιράν στην ΕΠΟ! Δριμύ κατηγορώ για τη ματαίωση του φιλικού

ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ eurokinissi

– Ανακοίνωση με “σκληρή γλώσσα” από το Ιράν για την ΕΠΟ
– Κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού και ηθικής από την ελληνική πλευρά
– Ζητάει αποζημειώσεις για τη μη διεξαγωγή του αγώνα μέσω FIFA
– Η Ελλάδα είχε αρνηθεί να παίξει στην Τουρκία, λόγω των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Η ιρανική ομοσπονδία “επιτέθηκε” με “βαρείς” χαρακτηρισμούς προς την Ελληνική πλευρά για τη μη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στην Τουρκία και εξέφρασε την πρόθεσή της να υποβάλει έκθεση στη FIFA και να ζητήσει αποζημίωση από την ΕΠΟ.

Οι δύο χώρες είχαν κανονίσει φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στην Τουρκία τον Ιούνιο, όμως η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να ταξιδέψει στη γειτονική χώρα, μετά το συμβάν με τους δύο Έλληνες στρατιωτικός.

Πρότεινε μάλιστα να γίνει το ματς στην Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Ομοσπονδία του Ιράν για τα έξοδα του αγώνα και έτσι οδηγήθηκαν τελικά στη ματαίωση του φιλικού.

Το Ιράν όμως, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο με αυτή την εξέλιξη και έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, ανακοινώνοντας τη διακοπή κάθε επικοινωνίας μαζί της.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας του Ιράν

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα, ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις