Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΕΠΟ: Αποφάσισε για αναδιάρθρωση αλλά… με καθυστέρηση!

ΕΠΟ: Αποφάσισε για αναδιάρθρωση αλλά… με καθυστέρηση!
ΦΩΤΟ intime

Μπορεί ο υφυπουργός Αθλητισμού να επιμένει για πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 14 ομάδων από τη νέα σεζόν, αλλά η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αποφάσισε να εισηγηθεί στον Γιώργο Βασιλειάδη την τροποποίηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Δεν φαίνεται… φως στην άκρη του τούνελ! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ συνεδρίασε την Τετάρτη (-3.04.2019) και αποφάσισε να ισχύσει κανονικά η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση στη Superleague, αλλά η μείωση των ομάδων σε 14 να γίνει από την μεθεπόμενη σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως η ΕΠΟ έχει στο πλάνο της τον υποβιβασμό δύο ομάδων από τη Superleague την τρέχουσα περίοδο, αλλά και τον προβιβασμό άλλων δύο από την Football League, χωρίς να υπάρξει μπαράζ. Επίσης, η ΕΕΠ ενέκρινε το σχέδιο για την ίδρυση της Superleague 2 από την προσεχή σεζόν.

Όλα αυτά πάνε κόντρα στα “θέλω” του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως θα πρέπει να προχωρήσει από την προσεχή σεζόν η αναδιάρθρωση, ειδάλλως οι ΠΑΕ θα πρέπει να ξεχάσουν τις οικονομικές συμφωνίες που είχε εγγυηθεί η κυβέρνηση.

Πιθανότατα την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση της ΕΠΟ με τον ίδιο τον υφυπουργό, όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις