Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΕΠΟ: Απορρίφθηκε η προσφυγή Τζώρτζογλου! Κανονικά οι εκλογές

ΕΠΟ: Απορρίφθηκε η προσφυγή Τζώρτζογλου! Κανονικά οι εκλογές
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Πρωτοδικείο απέρριψε την προσφυγή που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, κατά της διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ. Κανονικά προχωρά η διαδικασία.

Όπως αναμενόταν, η προσφυγή του Νίκου Τζώρτζογλου κατά  της νομιμότητας των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έπεσε στο κενό.

Η διαδικασία για την εκλογή της νέας διοίκησης άρχισε λίγο μετά τις 11. Την προεδρία διεκδικούν ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο Γιώργος Καλλαντζής. Το νέο Δ.Σ. θα προκύψει από 71 εκλέκτορες, που είναι οι πρόεδροι των 54 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της Super League και του εκπροσώπου της Football League.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου εκπροσωπεί την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Αγραφιώτης τον Ολυμπιακό, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τον Παναθηναϊκό και ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης τον ΠΑΟΚ. Νωρίς το μεσημέρι αναμένονται τα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι μετά την απόρριψη της προσφυγής του Νίκου Τζώρζογλου, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για Grexit.

Το ξεκάθαρο μήνυμα της FIFA

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις εκλογές της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος της FIFA και της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλος, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Το σχοινί είναι πολύ τεντωμένο και αν το τραβάς, στο τέλος αυτό κόβεται. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα κούρασε την UEFA και την FIFA. Μας απασχόλησε με νόμους και επεισόδια» τόνισε αρχικά, ενώ αργότερα είπε: «Έχουμε σχέδια, αλλά χρειάζεται ενότητα».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις