Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΠΟ: “Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο!”

ΕΠΟ: “Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο!”
ΦΩΤΟ Intime

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση εις βάρος διαιτητή της Superleague και καλεί όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου να απομονώσει όσους επενδύουν σε “τραμπουκισμούς, τρομοκράτηση και αποσταθεροποίηση” του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, με την οποία καταδικάζει το περιστατικό της επίθεσης εις βάρος διαιτητή της Superleague χαρακτηρίζοντάς το ” έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων, μέσω των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο”.

Η Ομοσπονδία εξέφρασε ακόμα τη στήριξή της στο σύνολο της Ελληνικής διαιτησίας και κάλεσε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου να απομονώσεις όσους επενδύουν σε “τραμπουκισμούς, τρομοκράτηση και αποσταθεροποίηση” του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την νέα, μαφιόζικου τύπου, επίθεση εις βάρος διαιτητή της Super League. Πρόκειται για έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των αθλιοτήτων, μέσω των οποίων κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στο σύνολο της Ελληνικής Διαιτησίας και καλεί την Ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας να απομονώσει όσους επενδύουν, μέσω τραμπουκισμών και τρομοκράτησης των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, στην αποσταθεροποίηση του θεσμικού ρόλου της Ομοσπονδίας και τη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις