Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Υπονομεύει το σύλλογο ο Αλαφούζος”

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Υπονομεύει το σύλλογο ο Αλαφούζος”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατέκριναν την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να πληρώσεις τις οφειλές της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ και όχι στον Α.Ο. για το γήπεδο της Λεωφόρου, σχολιάζοντας ότι δείχνει την προσπάθεια υπονόμευσης του συλλόγου, από τον μεγαλομέτοχο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο έχει δημιουργήσει νέο “πόλεμο” στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα, ένα “βήμα” πριν τη νέα μετακίνησή της από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Από τον Ερασιτέχνη επισήμαναν όμως, ότι ο ποδοσφαιρικός ηγέτης του Τριφυλλιού, είναι έτοιμος να πληρώσει τις οφειλές στο Ολυμπιακό Στάδιο για να το δηλώσει σαν έδρα της επόμενης χρονιάς, αλλά δεν κάνει το ίδιο και με τον Α.Ο. ώστε να παραμείνει η ομάδα στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και ταυτόχρονα να βοηθήσει και τη “μάνα του λόχου”, με τα λεφτά που της χρωστάει η ΠΑΕ.

“Ο Αλαφούζος προτιμάει να πληρώσει το χρέος στο OAKA και να δώσει και προκαταβολή για την επερχόμενη σεζόν από την άλλη περιμένουμε απάντηση ακόμα για την αποπληρωμή και το να μας πει εν λευκώ ποσό θέλει να είναι το ενοίκιο της Λεωφόρου αρκεί να το δίνει στην ώρα του. Αν δεν είναι αυτή συνειδητή υπονόμευση του Παναθηναϊκού τότε τι είναι;”, ανέφεραν χαρακτηριστικά από τη μεριά του Ερασιτέχνη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις