Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Έτοιμος για ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός! Δύσκολα θα παραμείνει στη Λεωφόρο

Έτοιμος για ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός! Δύσκολα θα παραμείνει στη Λεωφόρο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός μετά τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ για το θέμα των οφειλών για το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Εξετάζονται ήδη οι λεπτομέρειες για το ΟΑΚΑ.

Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο φαίνεται ότι θα “ξεσπιτώσει” τελικά τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, να έχει ήδη συναντηθεί με τον ομόλογό του στο ΟΑΚΑ, Αριστείδη Κουρή, για τη σύναψη νέας σύμβασης με το Ολυμπιακό Στάδιο.

Με τον Ερασιτέχνη να μη δίνει το παραχωρητήριο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και τον μεγαλομέτοχο του ποδοσφαιρικού τμήματος να μην σκοπεύει να καταβάλλει τις οφειλές για να λυθεί το ζήτημα, οι “πράσινοι” θα πρέπει να εξετάσουν άμεσα μία άλλη λύση, καθώς έχουν στενέψει τα περιθώρια και για τη δήλωση έδρας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Superleague.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΟΑΚΑ μοιάζει μονόδρομος και ήδη συζητούνται οι λεπτομέρειες για μία νέα σύμβαση που θα φέρει τον Παναθηναϊκό ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τα εντός έδρας παιχνίδια της νέας χρονιάς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις