Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έσκασε “βόμβα”! Αποκλεισμός για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας

Έσκασε “βόμβα”! Αποκλεισμός για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας
@ManUtd

Η Γουλβς “τρελαίνει» κόσμο και στο FA Cup! Μετά τη Λίβερπουλ, οι “λύκοι” πέταξαν εκτός Κυπέλλου Αγγλίας και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1 μέσα στο «Μολινό») και πέρασαν στα ημιτελικά του θεσμού, για πρώτη φορά μετά από το 1998.

Μπορεί να πέτυχε μια τεράστια ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League και στην Premier League να εντυπωσιάζει από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά στο Κύπελλο Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε την πορεία της να παίρνει ένα τέλος!

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το «κάζο» η Μάντσεστερ Σίτι! Πρόκριση… θρίλερ – video

Η εκπληκτική Γουλβς βρίσκεται σε… τροχιά Ευρώπης στην Premier League και έχει βαλθεί να “τρελάνει” κόσμο και στο Κύπελλο Αγγλίας. Μετά τη Λίβερπουλ, οι “λύκοι” πέταξαν εκτός θεσμού και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νικώντας με 2-1 μέσα στο “Μολινό” και παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια!

Η Γουλβς “χτύπησε” δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και με τα τέρματα των Ραούλ Χιμένες (70΄) και Ντιόγκο Ζότα (76΄) εξασφάλισε μια θέση στην τετράδα, για πρώτη φορά από το 1998.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απλά μείωσε στην εκπνοή του αγώνα με τον Ράσφορντ, έχασε έναν σημαντικό φετινό στόχο και πλέον επικεντρώνεται στα προημιτελικά του Champions League με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στη «μάχη» για την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις