Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Έσπασαν… καρδιές! “Λύτρωση” για Λίβερπουλ με αυτογκόλ στο 90′ – video

Έσπασαν… καρδιές! “Λύτρωση” για Λίβερπουλ με αυτογκόλ στο 90′ – video
reuters

Συγκλονιστικό φινάλε στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη να χάσει δύο βαθμού από την Τότεναμ και στην ουσία να πει «αντίο» στον φετινό τίτλο, αλλά πήρε τελικά τη νίκη κόντρα, με αυτογκόλ στο 90’!

Το «θρίλερ» βάφτηκε «κόκκινο» και η Λίβερπουλ έμεινε… ζωντανή στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Premier League. Η ομάδα του Κλοπ νίκησε μέσα στο Άνφιλντ την Τότεναμ με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από την Μάντσεστερ Σίτι, που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο Φιρμίνο στο 16′ έκανε το 1-0, αλλά ο Μόουρα στο 70′ έφερε το παιχνίδια στα ίσα, κάνοντας ολόκληρο το Άνφιλντ να αγχωθεί. Λίγο πριν αρχίσουν όμως όλοι στους «ρεντς» να… κουνάνε μαντίλι στον φετινό τίτλο, ήρθε η φάση του 90’ για να τους «λυτρώσει».

Η σέντρα βγήκε από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σαλάχ έπιασε την κεφαλιά, ο Γιορίς προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στο πόδι του Αλντερβέιρελντ. Χωρίς να το θέλει, ο Βέλγος αμυντικός «πλήγωσε» τους «σπερς» και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις