Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ανέστης, ο τελευταίος… εκλεκτός του Σκίμπε

Εθνική Ελλάδας: Ανέστης, ο τελευταίος… εκλεκτός του Σκίμπε
Eurokinissi

Ήταν αναμενόμενο! Ο Γιάννης Ανέστης θα καλύψει την θέση του τρίτου τερματοφύλακα της εθνικής στις δυο αναμετρήσεις που θα δώσει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την Πέμπτη (24/8) τους “εκλεκτούς” του για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία και το Βέλγιο, αφήνοντας κενή τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα.

Μια μέρα μετά το θρίαμβο της ΑΕΚ με 3-0 επί της Κλαμπ Μπριζ, ο Γερμανός εκλέκτορας επέλεξε τον 26χρονο γκολκίπερ της Ένωσης, ο οποίος καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιάννης Ανέστης ήταν η τρίτη επιλογή του Ομοσπονδιακού προπονητή Μίκαελ Σκίμπε για τις θέσεις των γκολκίπερ που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τις αναμετρήσεις με Εσθονία και Βέλγιο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018”

Από την μεριά της, η ΑΕΚ υποδέχθηκε με ενθουασιασμό την κλήση του Ανέστη. Στον επίσημο λογαριασμό της Ένωσης στο Facebook υπάρχει και το σχετικό μήνυμα:

“Μια μεγάλη προσωπική διάκριση για τον Γιάννη Ανέστη με την πρώτη κλήση στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Τεράστια χαρά και ικανοποίηση για ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια!

Συγχαρητήρια Γιάννη!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις