Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Μήτρογλου: Πλήγμα ενόψει Βοσνίας! Δεν τον υπολογίζει ο Αναστασιάδης

Εθνική Ελλάδας – Μήτρογλου: Πλήγμα ενόψει Βοσνίας! Δεν τον υπολογίζει ο Αναστασιάδης
ΦΩΤΟ intime

Δυσάρεστα μαντάτα! Τι αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της Εθνικής Ελλάδας για το πρόβλημα που απέκτησε ο Κώστας Μήτρογλου κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της “Γαλανόλευκης” στην έδρα του Λιχτενστάιν (0-2).

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 2-0 της αντίστοιχης του Λιχτενστάν στο “Ράινπαρκ Στάντιον” , αλλά βγήκε… λαβωμένη, αφού ο Κώστας Μήτρογλου αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Λιχτενστάιν – Ελλάδα: Δεν υστέρησε κανείς! Αέρας… σιγουριάς – «Αδύναμο» εμπόδιο

Ο “Μητρογκόλ” αντικαταστάθηκε στο 23′ από τον Τάσο Δώνη, λόγω σύσφιξης στη γάμπα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βοσνία στη Ζένιτσα (26/3, 21:45), κάτι που ξεκαθάρισε ο Άγγελος Αναστασιάδης, με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Βαντούζ.

“Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι ο Κώστας μαζί μας με τη Βοσνία, πρέπει να καλέσουμε ένα ακόμη παιδί εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Να του ευχηθώ καλή ανάρρωση. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για το επόμενο ματς και να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό. Πρέπει να κάτσουμε να δουλέψουμε γιατί έχουμε ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς και πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει” ανέφερε σχετικά ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις