Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: “Πλησιάζει” στο Παγκρήτιο η “Γαλανόλευκη”

Εθνική Ελλάδας: “Πλησιάζει” στο Παγκρήτιο η “Γαλανόλευκη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας είναι αυτή τη στιγμή χωρίς “σπίτι”. Όλα όμως δείχνουν πως η έδρα που θα δηλώσει για τα προκριματικά του Euro 2020 θα είναι το Παγκρήτιο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, το Παγκρήτιο θα είναι εκτός απροόπτου η έδρα που θα αγωνιστεί η Εθνικής Ελλάδας τουλάχιστον στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της στα προκριματικά του Euro 2020.

Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου έχουν καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και θα ακολουθήσει ο έλεγχος αντιπροσωπείας των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, για να δώσουν το “ΟΚ”.

“Με επιστολή που παρέλαβε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώθηκε επισήμως για την έλευση στο Ηράκλειο αντιπροσωπείας υπηρεσιακών εκπροσώπων της ΕΠΟ.

Τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα επισκεφτούν το Ηράκλειο την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιθεωρήσουν το Παγκρήτιο Στάδιο καθώς και άλλες αθλητικές υποδομές αλλά και ξενοδοχεία, ενόψει των προσεχών επίσημων αγώνων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών” αναφέρει η επιστολή της ΕΠΣΗ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις