Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: “Προσκλητήριο” από Σκίμπε γεμάτο… ΑΕΚ !

AEK
.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Επτά είναι συνολικά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που κλήθηκαν από τον Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη 15 Μαΐου στη Σεβίλλη! Στους… εκλεκτούς και 4 παίκτες του Ατρόμητου.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση των Ένωσης “… η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ πανηγυρίζει έναν ακόμα «τίτλο»” αφού επτά ποδοσφαιριστές της κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη 15 Μαΐου στη Σεβίλλη!

Νέα πρόσωπα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ κλήθηκαν ξανά οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος, Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης και Βασίλης Μπάρκας. Σημαντική είδηση, η επιστροφή στην Εθνική του αρχηγού των “κιτρινόμαυρων, Πέτρου Μάνταλου.

Μάλιστα, τονίζεται πως “… πρόκειται για τη μαζικότερη πρόσκληση ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην Εθνική και αποτελεί τεράστια επιβράβευση του ελληνικού πρότζεκτ της ομάδας μας.”.

Η κλήσεις του Σκίμπε έχουν και έντονο.. στοιχεία από τον Ατρόμητο. Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε εκ νέου τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ενώ συμπεριέλαβε και τους Σπύρο Ρισβάνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γιαννούλη, που σε περίπτωση που αγωνιστούν, θα κάνουν ντεμπούτο με τη Γαλανόλευκη.

Από τις.. ανανεωμένες κλήσεις του Σκίμπε λείπουν τα ονόματα των Παπασταθόπουλου και Μανωλά, ενώ βρίσκονται αυτά των Πασαλίδη, Ανδρούτσου και Μανιά.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Ο κ. Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με την Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου στην Σεβίλλη.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις