Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Σκίμπε: “Να δείξουμε με Ελβετία πως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί”

Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να μην πήρε το “εισιτήριο” για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά ο Μίκαελ Σκίμπε θέλει να δει μια ανταγωνιστική ομάδα κόντρα στη… Μουντιαλική Ελβετία.

Οι δηλώσεις του Μίκαελ Σκίμπε ενόψει του Ελλάδα – Ελβετία

«Θέλουμε να δούμε αν έχουμε καλή απόδοση και να δείξουμε ότι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, την Ελβετία, που θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πως μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν απουσίες, όπως ο Μαντάλος. Έχουμε όμως τον Καρέλη και τον Κουλούρη που είναι νέος, αλλά μπορεί να έχει καλή καριέρα. Συνεχίζουμε να βλέπουμε συνεχώς αγώνες και να ψάχνουμε παίκτες κυρίως στο μεσοεπιθετικό τομέα».

Για το επίπεδο του ομίλου: «Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε όμιλο που είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Θεωρώ ότι έχουμε καλύτερους παίκτες και περιμένω την ανάλογη απόδοση ώστε να προκριθούμε και στη δεύτερη φάση και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Για το αν ήθελε να πει κάποιες σκέψεις για την ενδεκάδα: «Όχι, δεν θα ήθελα. Πολλοί όμως από τους παίκτες θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Θα είναι ο Καρνέζης, ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος και φυσικά ο Μήτρογλου στην επίθεση».

Για τη μεσοεπιθετική γραμμή: «Θα έχουμε το μυαλό μας στην επίθεση. Έχουμε τον Καρέλη και τον Κουλούρη. Θα δοκιμάσουμε τον Κουλούρη γιατί μετά θα ενσωματωθεί στην Κ-21 και μετά θα δοκιμάσω και τον Καρέλη. Θα επιμείνω στο σχήμα με τον έναν επιθετικό. Έχουμε καλούς πλάγιους όπως ο Δώνης και ο Πέλκας, οπότε θα μείνουμε στο σχήμα με τον έναν επιθετικό».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις