Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: “Τελειώνει” ο Σκίμπε! Οι… υποψήφιοι για να τον διαδεχτούν

Εθνική Ελλάδας: “Τελειώνει” ο Σκίμπε! Οι… υποψήφιοι για να τον διαδεχτούν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας απογοήτευσε στο Nations League, ο Σκίμπε δεν μπορεί πλέον να εμπνεύσει τους διεθνείς και η ήττα στην έδρα της Φινλανδίας φέρνει εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η νέα τραγική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας στην ήττα της από τη Φινλανδία ίσως και να γίνει η… σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα φέρει την απομάκρυνση του Μίχαελ Σκίμπε από τον πάγκο της ομάδας.

Εθνική Ελλάδας: Γαλανόλευκο… φάντασμα! Δίχως προσωπικότητα, πάθος και εγωισμό

Το κλίμα στις τάξεις της “Γαλανόλευκης” για τον Γερμανό τεχνικό είναι πολύ βαρύ, μετά την αποτυχία στο Nations League και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, παρά τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι.

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας επιστρέφει το μεσημέρι (16.10.2018) από τη Φινλανδία και όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες “διαζυγίου”.

Στην ομοσπονδία θα προσπαθήσουν να μην χαθεί χρόνος (μένουν άλλα δυο παιχνίδια για το Nations League) ενόψει και των προκριματικών για το Euro 2020 που αρχίζουν το Μάρτιο. Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου και θα προκύψουν πέντε όμιλοι των πέντε ομάδων και άλλοι πέντε των έξι ομάδων. Οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ να προκρίθούν στα τελικά.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Σκίμπε, ήδη ακούγονται τα ονόματα του Άγγελου Αναστασιάδη και του Λάζλο Μπόλονι. Πάντως, αν δεν έχει αποκτηθεί νέος προπονητής, δεν αποκλείεται στα εναπομείναντα ματς για το Nations League να καθίσει στον πάγκο -σε ρόλο υπηρεσιακού- ο Κώστας Τσάνας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις