Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Ελπίδων: Οδυνηρή ήττα από την Αυστρία

Εθνική Ελπίδων: Οδυνηρή ήττα από την Αυστρία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε από την Αυστρία με 1-0 στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (20/11), στο Σεντ Πόλτεν.

Η Εθνική Ελπίδων δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της κι υπέστη μία οδυνηρή ήττα (0-1) από την Αυστρία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων.

Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι είχαν, μάλιστα, μία μεγάλη ευκαιρία στο 36′, όταν από σέντρα του Βολφ και προσπάθεια του Τσιμίκα να διώξει, η μπάλα χτύπησε στον Μπαουμγκάρτνερ και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε.Η “γαλανόλευκη” πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 68′ έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Κωτσόπουλος, από αριστερά, γύρισε παράλληλα την μπάλα στον Λημνιό, το πλασέ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Σλάγκερ.

Στο 84′ οι Αυστριακοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Γιακούποβιτς πήρε την κεφαλιά προς τον Πος, που με κοντινή προβολή δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, Μπουζούκης (82΄ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (46΄ Λάμπρου), Λημνιός, Ανδρούτσος (65΄ Κωτσόπουλος).

ΑΥΣΤΡΙΑ (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Σλάγκερ, Ίνγκολιτς, Πος, Λίνχαρτ, Ούλμαν, Ντάνσο (70΄ Ν. Μπαουμγκάρτνερ), Λιούμπιτς, Κ. Μπαουμγκάρτνερ, Λόβριτς (90΄+1 Βάσινα), Βολφ, Γκρμπιτς (61΄ Γιακούποβιτς).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις