Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εθνική Ελπίδων: Τριάρα της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία!

Εθνική Ελπίδων: Τριάρα της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία!
ΦΩΤΟ intime

Σε πολύ κατάσταση έδειξε η Εθνική Ελλάδας των Ελπίδων, αφού με ωραίο ποδόσφαιρο και πλουραλισμό στην επίθεση “διέλυσε” τη αντίστοιχη της Γεωργίας, σε φιλικό αγώνα στο “Γεώργιος Καμάρας”.

Η Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε 3-0 τη Γεωργία στο μεταξύ τους φιλικό στο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο τέσσερις μέρες πριν την έναρξη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών (10/10/2019, Ελλάδα-Σαν Μαρίνο, “Γ. Καμάρας”, 19:00).

Στο 29′ ο Βρουσάι από ωραία πάσα του Λημνιού, στο 34′ ο Παυλίδης με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Λημνιός και στο 68′ ο Οικονομίδης που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Γεωργιανών, ήταν οι σκόρερ  της Εθνικής.

Οι συνθέσεις στο Ελλάδα – Γεωργία

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Στεριάκης, Ουές, Κατράνης, Νικολάου, Δημητρίου, Μιλόγιεβιτς, Τσιγκάρας, Παυλίδης, Βρουσάι, Καμπετσής, Λημνιός. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Λιάγκας, Λιάβας, Ζωγραφάκης, Γιαννούτσος, Μπαλογιάννης, Μελιόπουλος, Δουβίκας, Οικονομίδης, Βάρκας.

Γεωργία (Giorgi Tsestadze): Γιουγκεσασβίλι, Κομπούρι, Λοχοσβίλι, Πατσάτσια, Νίνουα, Κοχορασβίλι, Λακβεκχελιάνι, Αράμπιτζε, Μάλι, Κοχρέιτζε, Μπούγκριτζε. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Νεμπιερίτζε, Σιλαγκάτζε, Σπαντερασβίλι, Κούτσια, Ταβιτασβίλι, Σαμουρκάσοβε, Τζεμπνιαούρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις