Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Γερμανίας: Η Μπάγερν είναι έτοιμη να το… τραβήξει στα άκρα!

ΦΩΤΟ REUTERS.

Μάνουελ Νόιερ και Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν δίνουν “μάχη” για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στην εθνική Γερμανίας. Στην… κόντρα αυτή φαίνεται πως θέλει να εμπλακεί η Μπάγερν Μονάχου.

Η κόντρα για την θέση του βασικού τερματοφύλακα στην εθνική Γερμανίας έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Ο Μάουελ Νόιερ είναι… μια κατηγορία μόνος του, την ώρα που ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν βάζει διλήμματα στον Γιόακιμ Λεβ, με τις εμφανίσεις του στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο πορτιέρε των Καταλανών έχει αναφέρει σε συνέντευξη του ότι δυσκολεύεται να συνηθίσει τον ρόλο του μόνιμου αναπληρωματικού, “ζητώντας” έτσι με αυτό τον τρόπο τις… ευκαιρίες που του αναλογούν.

Στο πλευρό του Μάνουελ Νόιερ φαίνεται πως στέκεται Ούλι Χένες. Σύμφωνα με την “Bild, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου απείλησε ότι θα απαγορεύσει στους παίκτες της ομάδας να πηγαίνουν στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, εάν ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα πάρει την θέση του βασικού.

Ενδιαφέρον έχει πλέον ποια θα είναι η επιλογή του Γιόακιμ Λεβ, που είναι και ο μοναδικός υπεύθυνος για τη “νασιονάλ μάνσαφτ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις