Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτοιμος για “πόλεμο” ο Μπεργκ! “Θα αντιμετωπίσουμε μία κόλαση στην Ιταλία”

Μπεργκ

Η Σουηδία έκανε βήμα.. πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά το εντός έδρας 1-0 επί της Ιταλίας, αλλά οι παίκτες της γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι δύσκολο στην έδρα της “σκουάντρα ατζούρα”. Κάτι τέτοιο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Μπεργκ κατηγόρησε τους παίκτες της Ιταλίας πως ήθελαν να.. προκαλέσουν την αποβολή του, ενώ αναφέρθηκε και στην καυτή ατμόσφαιρα που περιμένει την Σουηδία στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

“Πήρα κίτρινη για διαμαρτυρία, τη στιγμή που οι αντίπαλοι μας διαμαρτύρονταν συνεχώς, κάτι που το θεωρώ άδικο. Όμως ο διαιτητής είναι αυτός που αποφασίζει πάντα” δήλωσε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός.

Για τον εκνευρισμό που φαινόταν να έχει κατά τη διάρκεια του ματς ανέφερε πως “… περίμενα από πριν, πως το παιχνίδι θα θυμίζει πόλεμο. Όμως αντίκρισα την κίτρινη κάρτα μετά από μόλις 15 λεπτά και αυτό επηρέασε αρκετά το παιχνίδι μου. Προσπάθησα να μπαίνω στις μονομαχίες όσο πιο καλά μπορούσα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά”.

Ο Μέργκ υποστήριξε -τέλος- για τον αγώνα ρεβάνς της Ιταλίας πως “… πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο καλοί, ίσως και καλύτεροι στη ρεβάνς. Θα αντιμετωπίσουμε μία κόλαση”!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις