Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτσι τιμώρησε η Τσέλσι την απειθαρχία του Κεπά

Έτσι τιμώρησε η Τσέλσι την απειθαρχία του Κεπά
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι τιμώρησε την απειθαρχία του Κεπά Αριθαμπαλάγκα προς τον Μαουρίτσιο Σάρι, κατά τη διάρκεια του τελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τσέλσι τιμώρησε με πρόστιμο το μισθό μίας εβδομάδας, δηλαδή 225.000 ευρώ, τον Κεπά Αριθαμπαλάγκα, επειδή αρνήθηκε να αντικατασταθεί από τον Καμπαγέρο, λίγο πριν τα πέναλτι του τελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας με την Μάντσεστερ Σίτι.

https://twitter.com/SkyFootball/status/1099747543263703042

Να αναφέρουμε πως ο Κέπα ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, με δήλωση του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι: “Ήμουν πολύ χαρούμενος που είχα παίξει τον πρώτο μου τελικό με την Τσέλσι και ήταν περήφανος για την απόδοση της ομάδας. Σκέφτηκα πολύ τα γεγονότα. Αν και υπήρξε μια παρανόηση, έκανα ένα μεγάλο λάθος με τον τρόπο που αντιμετώπισα την κατάσταση. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή, τον Βίλι, τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο. Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς. Θα μάθω από αυτό το επεισόδιο και θα δεχθώ την τιμωρία που κρίνει ο σύλλογος ότι είναι κατάλληλη”.

“Μίλησα με τον Κεπά για το περιστατικό. Ήταν μια καλή συζήτηση. Ήταν μια παρανόηση, αλλά συνειδητοποιεί το μεγάλο λάθος που έκανε και τον τρόπο που αντέδρασε. Ζήτησε συγγνώμη στους συμπαίκτες του και στο σύλλογο. Είναι θέμα του συλλόγου η τιμωρία, αλλά για μένα το θέμα έχει κλείσει” τόνισε απ’ τη μεριά του ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις