Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Europa League, Άρης – Α.Ε. Λεμεσού: “Έσπασαν” τα δοκάρια! Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση – video

Europa League, Άρης – Α.Ε. Λεμεσού: “Έσπασαν” τα δοκάρια! Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός ανά διαστήματα κόντρα στην Α.Ε. Λεμεσού, αλλά παρά τις πολλές ευκαιρίες του στο ματς, δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Κύπρου. Δύο δοκάρια για τους “κίτρινους” και ένα για τους Κύπριους.

Με δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα επί της Α.Ε. Λεμεσού, αλλά διατήρησε το αήττητο της έδρας του και με το 0-0 θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς της Κύπρου.

Το παιχνίδι

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 5′ ο Ιντέγε βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Οι “κίτρινοι” απείλησαν και πάλι στο 9′ με τον Ντιγκινί, αλλά και με τους Τόνσο και Ιντέγε ξανά, χωρίς όμως να καταφέρουν να βάλουν δύσκολα στον Βοζίνια.

Το ίδιο συνέβη λίγο αργότερα και στην προσπάθεια του Ματίγια πριν πάρει “φωτιά” το ματς στο 39′. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή μετά από προσπάθεια του Ιντέγε, αλλά το πήρε πίσω όταν ο επόπτης υποστήριξε ότι υπήρξε άουτ νωρίτερα, σε μία οριακή φάση, όπου φαίνεται να έχουν κάνει όμως λάθος οι ρέφερι του αγώνα.

Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Άρης θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, αλλά ο Φετφατζίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, μετά από εξαιρετική κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης συνέχισε να “πιέζει” και έχασε νέες ευκαιρίες με Ντιγκινί και Ιντέγε, όμως η ΑΕΛ έφθασε πιο κοντά στο να “παγώσει” το γήπεδο με τον Γκαζαριάν να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Κουέστα με μακρινό σουτ στο 70′.

Η φάση αυτή “ξύπνησε” ξανά τους “κίτρινους” με νέες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου είχε και δεύτερο δοκάρι σε ένα ξαφνικό σουτ του Ματίγια στο 87′, το οποίο και “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι.

 

Κάπως έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Άρη να “κρατάει” το αήττητο της έδρας του στην Ευρώπη, αφήνοντας “ανοιχτή” την υπόθεση πρόκριση για τη ρεβάνς της Κύπρου, όπου θα ψάχνει όμως δύο αποτελέσματα για να συνεχίσει στο Europa League.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Α.Ε. Λεμεσού

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74′ Σάσα), Ματίγια, Φετφατζίδης (65′ Λάρσον), Τόνσο (85′ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.

Α.Ε. Λεμεσού: Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Ζούνιορ, Γκοντάλ, Τεϊσέιρα, Βέελερ (88′ Αβραάμ), Ζντραβκόβσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (63′ Γκαζαριάν), Χουράδο, Αγκάνοβιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις