Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League, Άρης – Παντελίδης: “Έχω καταλήξει στην 11άδα!”

Europa League, Άρης – Παντελίδης: “Έχω καταλήξει στην 11άδα!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης δίνει αύριο (01/08, 20:00) τη “μάχη” για την πρόκριση από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και ο Σάββας Παντελίδης εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος για την πρόκληση της ομάδας του.

Για την εικόνα του πρώτου αγώνα, αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει της αυριανής ρεβάνς, μίλησε στη συνέντευξή Τύπου του παιχνιδιού, ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης.

Μετά το 0-0 στο ματς του Βικελίδης, οι “κίτρινοι” ψάχνουν νίκη ή ισοπαλία με σκορ για να προκριθούν και ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα είναι άλλο ματς σε σχέση με αυτό της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του Παντελίδη

Για τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του για αύριο: «Ασφαλώς κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για την αρχική ενδεκάδα, θα δείτε αύριο. Έχω καταλήξει».

Για τον Λάρσον και τυχόν συμμετοχή του: «Ο Λάρσον είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Για την ΑΕΛ: «Είδα μια ομάδα που είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο και είναι καλύτερο να δουλεύει έτσι ένας προπονητής. Είναι ομάδα με συνοχή, καλοδουλεμένη ομάδα και έχει την ικανότητα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για τους δύο αγώνες: «Η εικόνα του πρώτου ματς δεν έχει σχέση με το δεύτερο. Η εικόνα του πρώτου ματς έδειξε ότι ήταν καλύτερη η ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ισχύει στο δεύτερο. Μπορεί να είμαστε εμείς ακόμα καλύτεροι, μπορεί να είναι καλύτερη η ΑΕΛ. Ο προπονητής πρέπει να είναι αισιόδοξος ότι έχει την καλύτερη ομάδα και πρέπει να μεταφέρει και αυτήν την αίσθηση στους παίκτες του».

Για τους οπαδούς που θα λείπουν από το γήπεδο αύριο: «Θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδεια τα γήπεδα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να μάθω περισσότερα. Σίγουρα, όποια ομάδα δεν έχει δίπλα τους φιλάθλους της, είναι κακό και για την ίδια και για το θέαμα».

Για την εβδομάδα που πέρασε: «Σε περίοδο προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική. Σε αγωνιστική περίοδο, όχι τόσο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις