Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Europa League: Έτσι προκρίνονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Europa League: Έτσι προκρίνονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Τελικοί” πρόκρισης για τις δυο ελληνικές ομάδες στο Europa League. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (19:55, NewsIt, COSMOTE SPORT2HD), ο Ολυμπιακός τη Μίλαν (22:00, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT3HD) και υπάρχουν συγκεκριμένα “σενάρια” που θα στείλουν τις δυο ομάδες στους “32” της διοργάνωσης.

Την πρόκριση στους “32” του Europa League διεκδικεί απόψε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, παίζοντας το… τελευταίο του χαρτί απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από την Λευκορωσία.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” χρειάζεται νίκη απέναντι στους Λευκορώσους και παράλληλα η Τσέλσι να κάνει το… καθήκον της απέναντι στη Βίντι μέσα στη Βουδαπέστη.

Η ΜΠΑΤΕ δεν έχει να χάσει τίποτα, αντίθετα μπορεί να κερδίσει αυτή το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους “32” ωστόσο και η δική της αποστολή είναι δύσκολη σε μια θερμή έδρα σαν της Τούμπας.

Λίγη ώρα αργότερα (22:00), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μίλαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” και για να προκριθεί, ως δεύτερος, χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά για να φτάσει αυτός στην επόμενη φάση του Europa League και να αφήσει έξω τους “ροσονέρι”

Η κλήρωση για τη φάση των “32” του Europa League θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (17.12.2018) στη Νιόν της Ελβετίας και οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 14 και 21 Φεβρουαρίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις