Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Europa League, Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος 4-3 ΤΕΛΙΚΟ: Ανατροπή με… ελληνική ψυχή!

Europa League, Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος 4-3 ΤΕΛΙΚΟ: Ανατροπή με… ελληνική ψυχή!
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να χάνει με 4-0 κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Europa League, αλλά με τον Μανούσο και τον Κουλούρη να πετυχαίνουν δύο γκολ και τον Βερετίλο να σκοράρει ενάντια στην ομάδα του, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα ενόψει της ρεβάνς.

Σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει μία μοναδική ανατροπή στα τελευταία λεπτά και να μετατρέψει το 4-0 σε 4-3, γεγονός που τον μετατρέπει και πάλι σε φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Περιστεριώτες ήταν τραγικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως ένα γκολ δώρο στον Μανούσο στο 74ο λεπτό, έφερε τα πάνω κάτω στο ματς και με ένα αυτογκολ και μία γκολάρα του Κουλούρη στο τέλος, η ομάδα του Κάναντι έμεινε “ζωντανή” στην υπόθεση πρόκριση.

Παρακολουθήστε LIVE το Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος από το newsit.gr

Η αποστολή του Ατρόμητου

Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Στρούγγης, Μανούσος, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς, Βασιλακάκης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις