Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Europa League: Οι διαιτητές στα ΠΑΟΚ – Τσέλσι και Ολυμπιακός – Μπέτις

Europa League: Οι διαιτητές στα ΠΑΟΚ – Τσέλσι και Ολυμπιακός – Μπέτις
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται την Πέμπτη (20.09.2018) στη… μάχη της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Τσέλσι και η UEFA ανακοίνωσε πως διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός, Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (ΦΩΤΟ), με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ραούλ Καμπανέρο και Ινίγο Πριέτο ντε Σερέν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ισπανός, Χαβιέρ Ριντρίγκες.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι στο οποίο σφύριξε, ήταν το χθεσινό (16.09.2018) Εσπανιόλ – Λεβάντε (1-0) στη La Liga και νωρίτερα, ήταν ο διαιτητής στο Γαλλία – Ολλανδία (2-1) στις 9 Σεπτεμβρίου για το Nations League.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Μπέτις και διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Πολωνός, Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρτσιν Μπόνιεκ και Ντέιβιντ Ιγκόρ Γκόλις. Τέταρτος διαιτητής θα είναι Πολωνός, Κριστόφ Μίρμους.

Ο Στεφάνσκι είχε σφυρίξει πριν δύο χρόνια το Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός (2-2), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αφήνοντας μάλιστα με τεράστια παράπονα τους “πράσινους”, καθώς είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στους Βέλγους, με το οποίο μείωσαν σε 1-2.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις