Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Europa League: Προκρίθηκε η Γιουνάιτεντ! Μεγάλη νίκη για Ρέιντζερς – Όλα τα αποτελέσματα – video

Europa League: Προκρίθηκε η Γιουνάιτεντ! Μεγάλη νίκη για Ρέιντζερς  – Όλα τα αποτελέσματα – video
ΦΩΤΟ Reuters

Πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επόμενη φάση του Europa League μετά τη νίκη με 3-0 επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου στο “Ολντ Τράφορντ” ενώ στην κορυφή του 7ου ομίλου “πάτησε” η Ρέιντζερς που επιβλήθηκε της Πόρτο με 2-0 στη Σκωτία. Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε ο θρίαμβος της Γκλάντμπαχ επί της Ρόμα με 2-1, η 6άρα της Εσπανιόλ στη Λουντογκόρετς και η νίκη της Γάνδης επί της Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία με 1-3.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το καθήκον της κόντρα στην Παρτιζάν, την οποία νίκησε με 3-0 και εξασφάλισε έτσι την πρόκρισή της στους “32” του Europa League ενώ η Ρέιντζερς έζησε ξανά μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές με τη νίκη της επί της Πόρτο στη Σκωτία και πλέον συγκατοικεί στην κορυφή του 7ου ομίλου με τη Γιουνγκ Μπόις που απέσπασε παλικαρίσια ισοπαλία στην Ολλανδία από τη Φέγενορντ.

Η Εσπανιόλ “διέλυσε” την Λουντογκόρετς και “αγκάλιασε” την πρόκριση ενώ η Γάνδη “ξέρανε” τη Βόλφσμπουργκ μέσα στη Γερμανία. Τέλος η Ρόμα ηττήθηκε από τη Γκλάντμπαχ με 2-1 εκτός έδρας και πλέον η υπόθεση πρόκριση “ζορίζει” αρκετά για τους “τζιαλορόσι”.

7ος Όμιλος

Φέγενορντ – Γιουνγκ Μπόις 1-1

Ρέιντζερς – Πόρτο 2-0

8ος Όμιλος

Εσπανιόλ – Λουντογκόρετς 6-0

Φερεντσβάρος – ΤΣΚΚΑ Μόσχας 0-0

9ος Όμιλος

Ολεξάντριγια – Σεντ Ετιέν 2-2

Βόλφσμπουργκ – Γάνδη 1-3

10ος Όμιλος

Γκλάντμπαχ – Ρόμα 2-1

Βόλφσμπέργκερ – Μπασάκσεχίρ 0-3

11ος Όμιλος

Μπράγκα – Μπεσίκτας 3-1

Γουλβς – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-0

12ος Όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρτιζάν Βελιγραδίου 3-0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις