Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Europa League: “Υπέταξε” τη Σεβίλλη το ΑΠΟΕΛ! Αποτελέσματα και τελικές βαθμολογίες (videos)

Europa League: “Υπέταξε” τη Σεβίλλη το ΑΠΟΕΛ! Αποτελέσματα και τελικές βαθμολογίες (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Με “χρυσό” σκόρερ τον Σάβιτς, το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλη και την… ακολούθησε στους “32” του Europa League, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία πρόκριση, η οποία… πονάει βέβαια την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA.

Ιστορική βραδιά για το κυπριακό ποδόσφαιρο, με το ΑΠΟΕΛ να παίρνει πανηγυρική πρόκριση στους “32” του Europa League, επικρατώντας της πιο επιτυχημένης ομάδας του θεσμού, της Σεβίλλης, με σκορ 1-0.

Η κυπριακή ομάδα είδε τους αντιπάλους της να χάνουν πέναλτι στο 58′ και “απάντησε” με δικό της τέρμα αμέσως μετά με τον Σάβιτς, για να πετύχει μια μεγάλη νίκη και κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους και μια θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από τα άλλα ματς στο πρώτο “πιάτο” της τελευταίας αγωνιστικής στο Europa League, η Άρσεναλ επέστρεψε από το 2-0 στο τελικό 2-2, με τους Μαυροπάνο και Παπασταθόπουλο να ξεκινούν βασικοί στον αγώνα.

“Τσέκαραν” έτσι και το εισιτήριό τους για τους “32” της διοργάνωσης, όπως και οι Μάλμε, Κοπεγχάγη, Βασιλεία, Χετάφε, Λίντσερ Σπόρτινγκ, Σέλτικ, Κλουζ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τα αποτελέσματα στο Europa League

ΑΠΟΕΛ-Σεβίλλη 1-0
Καραμπάγκ-Ντουντελάνζ 1-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκιμαράες 2-3

Ντιναμό Κιέβου-Λουγκάνο 1-1
Κοπεγχάγη-Μάλμε 0-1

Χετάφε-Κράσνονταρ  3-0

Βασιλεία-Τραμπζονσπόρ 2-0
ΛΑΣΚ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-0
Αϊντχόβεν-Ρόζενμποργκ 1-1
Κλουζ-Σέλτικ 2-0

Ρεν-Λάτσιο 2-0

Σταντάρ Λιέγης-Άρσεναλ 2-2

Οι τελικές βαθμολογίες

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις