Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το “ευχαριστώ” της ΑΕΚ στους οπαδούς! “Αψεγάδιαστη συμπεριφορά”

ΑΕΚ

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης και τόνισε πως η συγκεκριμένη βραδιά θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και πρότυπο για την συμπεριφορά τους σε κάθε γήπεδο που θα αγωνίζεται η Ένωση.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους οπαδούς της ομάδας μας για την απόλυτη συμμόρφωσή τους στην οδηγία του παρατηρητή της UEFA, αλλά κυρίως για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, μετά την επιστροφή μας σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η χθεσινή βραδιά αποτέλεσε τεράστια νίκη του συνδεσμιακού κινήματος, αλλά και μεμονωμένα του κάθε φίλαθλου της ομάδας μας και ανεβάζει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αποδείξαμε περίτρανα ότι με συνεργασία, θέληση, σωστή οργάνωση και κοινή προσπάθεια για τον ίδιο στόχο και το κοινό καλό, που ενώνει όλους μας, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα διαφημίζοντας την ομάδα μας και τους οπαδούς της σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Εχουμε πληρώσει ακριβά κατά το παρελθόν και συνεχίζουμε δυστυχώς να πληρώνουμε παραβατικές συμπεριφορές μιας μειοψηφικής μερίδας οπαδών, που θα πρέπει να απομονωθούν, όπως με επιτυχία έγινε χθες.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στις διατάξεις του εγχώριου πειθαρχικού κώδικα σε σχέση με αυτόν της UEFA, απεναντίας είναι και πιο αυστηρός ως προς τις προβλεπόμενες ποινές και η χθεσινή βραδιά θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και πρότυπο συμπεριφοράς σε κάθε γήπεδο που από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται η ομάδα μας. ”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις