Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Φαινόμενο» και στις δηλώσεις ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο! «Ύμνοι» για τον επιθετικό της Γιουβέντους

«Φαινόμενο» και στις δηλώσεις ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο! «Ύμνοι» για τον επιθετικό της Γιουβέντους

«Είναι ένας από τους καλύτερους». Στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα μείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος συνονόματός του, γνωστός και ως «Το Φαινόμενο».

Πολλές φορές, όταν ένας παλαίμαχος αστέρας του αθλητισμού καλείται να μιλήσει για κάποιον νεώτερο –με τον οποίο για κάποιο λόγο τον συγκρίνουν-  χρησιμοποιεί προσεγμένες και μετρημένες εκφράσεις. Έτσι, η… σκιά του ενός, δεν θα μειώσει ποτέ τη λάμψη του άλλου.

Ένα από τα συχνά… ερωτήματα που μπαίνουν σε ποδοσφαιροκουβέντες, αφορά στο δίλημμα «πραγματικός Ρονάλντο» ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Φυσικά, μιλάμε για τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο στράικερ, γνωστό και ως «Το Φαινόμενο» και για τον επιθετικό της Γιουβέντους. Δυο από τους παίκτες που έχουν… αλλάξει επίπεδο το ποδόσφαιρο με όσα έχουν κάνει εντός αγωνιστικού χώρου.

Σχόλιο πάνω σε αυτό το διαχρονικό ερώτημα, πήρε ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός, κατά την διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης που είχε με τον Φάμπιο Καναβάρο.

«Για τον Κριστιάνο, πρέπει να είναι βαρετό να ακούει ότι είμαι ο πραγματικός Ρονάλντο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να συγκριθούν. Ο Κριστιάνο θα μείνει στην Ιστορία του ποδοσφαίρου για όλα όσα έχει επιτύχει, καθώς και για τη διάρκεια του. Θα είναι ένας από τους καλύτερους, όπως ο Μέσι», δήλωσε χαρακτηριστικά «το φαινόμενο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις