Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φερέιρα: “Είχα πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!”

Φερέιρα: “Είχα πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, αποκάλυψε σε μέσο της πατρίδας του πως είχε πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή εφόσον δεσμεύεται από τον “δικέφαλο του Βορρά”.

Δηλώσεις στην πορτογαλική εφημερίδα “Record” παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, όπου παραδέχθηκε πως είχε πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Νοέμβριο αλλά όπως ανέφερε, δεν ήθελε να τον επηρεάσει τίποτα από τη δουλειά του στους “ασπρόμαυρους” παρά τους ισχυρούς δεσμούς που έχει με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Οι δηλώσεις του Άμπελ Φερέιρα στη “Record”

“Ναι, είναι αλήθεια πως είχα πρόταση από τη Σπόρτινγκ. Όταν αυτό συνέβη, είχα ήδη υπογράψει με τον ΠΑΟΚ πριν από έναν περίπου μήνα. Όταν δεσμεύομαι σε κάτι, δεν μπορεί τίποτα να με αποπροσανατολίσει”, δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, χωρίς να παραλείψει όμως να προσθέσει πως:

“Ξεκίνησα στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ και οι Κάρλος Φρέιτας, Σα Πίντο με βοήθησαν πολύ. Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουν πολλοί, αλλά είναι αλήθεια. Το ότι είμαι προπονητής σήμερα, οφείλεται στο ότι είχα μία ώθηση από τον Σα Πίντο”, πρόσθεσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις