Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η FIFA απειλεί την Ισπανία με αποκλεισμό από το Μουντιάλ!

Η FIFA απειλεί την Ισπανία με αποκλεισμό από το Μουντιάλ!

“Συναγερμός” έχει σημάνει στην Ισπανία και την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. Οι “φούριας ρόχας” απειλούνται με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Πιο συγκεκριμένα, η “El Pais” αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η FIFA έστειλε επιστολή στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας, στην οποία μιλά με αυστηρό ύφος και κάνει λόγο για εμπλοκή της κυβέρνησης στην υπόθεση του παραιτηθέντα προέδρου, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, κάτι που σημαίνει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Μάλιστα, η FIFA απειλεί ακόμα και με την αποβολή της Ομοσπονδίας της Ισπανίας από τους κόλπους της, κάτι που θα σημάνει αυτόματα πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της κι έτσι στο προσεχές Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Κυβέρνηση της Ισπανίας προσπαθεί για την απομάκρυνση του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ από τον προεδρικό θώκο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας -ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο οδηγήθηκε σε αποπομπή λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο διαφθοράς- και ζητά να επαναληφθούν οι εκλογές του περασμένου Μαΐου, κάτι που είναι κόντρα στους κανονισμούς της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Να θυμίσουμε πως οι “φούριας ρόχας” πήραν την πρώτη θέση του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ -κι έτσι το απευθείας εισιτήρια για τα γήπεδα της Ρωσίας- και έχει κληρωθεί στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Πορτογαλία, Ιράν και Μαρόκο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις