Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“FIFA και UEFA καλούν τους «μεγάλους» της Superleague για… συμφωνία κυρίων!”

“FIFA και UEFA καλούν τους «μεγάλους» της Superleague για… συμφωνία κυρίων!”

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνάντηση των FIFA – UEFA με τον Λευτέρη Αυγενάκι –στη Νιόν- έβγαλε μια σημαντική είδηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουν να… πέσουν οι τόνοι και αυτό να μην είναι κάτι το παροδικό. Η διεθνής επιτροπεία από FIFA και UEFA θα αποχωρήσει από τη χώρα μας στις 31 Ιουλίου και οι Ομοσπονδίες θέλουν να… αφήσουν πίσω τους κάτι που δεν θα «διαλυθεί» στο πρώτο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

ΕΠΟ: “Ανησυχία από FIFA και UEFA για τις δυσφημιστικές δηλώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο”

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, οι διεθνείς συνομοσπονδίες σκοπεύουν να καλέσουν σε συνάντηση μετά τις γιορτές -και επί ελβετικού εδάφους- τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ!

Η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε μετά και το ραντεβού που είχαν με το Λευτέρη Αυγενάκη. Το αποτέλεσμα που θέλουν να έχουν… μα τι άλλο από μια συμφωνία κυρίων μεταξύ των «μεγάλων» της Superleague.

Μάλιστα, επιθυμούν οι επόμενες εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν υπό την «ομπρέλα» αυτού του κλίματος συναίνεσης και να μην χρειαστεί να υπάρξει παράταση της εποπτείας στην χώρα μας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις