Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Φιλική νίκη για Ολυμπιακό με Ναουέλ και Ζοσέ Σα

Φιλική νίκη για Ολυμπιακό με Ναουέλ και Ζοσέ Σα
olympiacos.org

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του ΑΟΧ/Κισσαμικού σε προπονητικό φιλικό στου Ρέντη. Ανεπίσημο ντεμπούτο για τους νεοφερμένους Ναουέλ και Ζοσέ Σα. Χωρίς Τουρέ το ματς. Σκόραρε και πάλι ο Γκερέρο.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε ο Ολυμπιακός το πρωί της Πέμπτης (06.09.2018) κόντρα στον Κισσαμικό. Οι “ερυθρόλευκοι”… έσπασαν έτσι την αγωνιστική αδράνεια, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, επικρατώντας με 3-2.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες της ομάδας, με τους Ναουέλ και Ζοσέ Σα να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Τα γκολ του Ολυμπιακού μπήκαν στο δεύτερο μέρος και τα πέτυχαν οι Γκερέρο, Φετφατζίδης (έχασε πέναλτι στο πρώτο 45λεπτο) και Μάνος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πάρντο αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Στην αναμέτρηση δεν πήρε μέρος ο Γιάγια Τουρέ, αφού συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Μαρτίνς ξεκίνησε τον αγώνα με τους Χουτεσιώτη, Πάρντο, Κούτρη, Μιράντα, Πέιο, Γκιγιέρμε, Φετφατζίδη, Βρουσάι, Ποντένσε, Ναουέλ και Μάνο στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αρκετές αλλαγές, χρησιμοποιώντας παίκτες από την Ακαδημια, ενώ ΟοΓκερέρο πήρε την θέση του Ποντένσε και… βρήκε δίχτυα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις