Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Football League: Με Περόνε ο Ηρακλής! Μεγάλο… διπλό η Δόξα Δράμας – “Πολυβόλο” ο Βόλος

Football League: Με Περόνε ο Ηρακλής! Μεγάλο… διπλό η Δόξα Δράμας – “Πολυβόλο” ο Βόλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με το… δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα της Football League Ηρακλής, Δόξα Δράμας και Βόλος ΝΠΣ. Στα 7 γκολ σταμάτησε ο Βόλος κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Ηρακλή στη Football League Ο “Γηραιός” επικράτησε μέσα στο “Καυτανζόγλειο” του Ηρόδοτου με 1-0, με τον Εμάνουελ Περόνε να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μεγάλο… διπλό για τη Δόξα Δράμας. Οι “μαυραετοί” πέρασαν με τη νίκη από την έδρα των Τρικάλων, επικρατώντας με 3-2. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ με τον Ανδρέου, δέχθηκε την ισοφάριση 4 λεπτά αργότερα από την κεφαλιά του Ρούνεϊ, αλλά πήγε στα αποδυτήρια με το 2-1, με σκόρερ τον Πέρεζ.

Στην επανάληψη η Δόξα Δράμας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Κρουζ (51′), για να έρθει στο 77′ ο Γκότοβος για τς Τρίκαλα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Βόλο στη Football League μετά το απίστευτο 7-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη έκαναν.. πλάκα κόντρα στην ομάδα της Άρτας (22′, 67′ και 74′ ο Μάντζης, 34′ ο Ηλιόπουλος, 62′ ο Λούκας Γκαρσία και στο 70′ ο Πίτου Γκαρσία).

Ένα “καυτό” δίλεπτο ήταν αρκετό για τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί πήραν γκολ από τους Κόρτσταμ (61′) και Παπανικολάου (62′) και έφτασαν στην εντός έδρας νίκη επί του Αήττητου Σπατών (2-1). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Σπυρόπουλο στο 72′, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στη Σπάρτη, η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε στο 58′ με τον Μαντζίρη, αλλά ήρθε ισόπαλη με τον Κισσαμικό με (1-1), μετά το τέρμα του Μαλονγκά (79′).

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

15:00 Παναχαϊκή-Αιγινιακός ΕΡΤ-3

15:00 Εργοτέλης-Απόλλων Πόντου

15:00 Απόλλων Λάρισας-Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις