Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο!

Φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο!

Ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και στο γόνατο. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μετράει από το πρωί της Τετάρτης (19/12) ακόμα ένα κρούσμα βίας. Ο διαιτητής της Superleague, Θανάσης Τζήλος, έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος ρέφερι, περίπου στις 9 το πρωί, βγήκε από το σπίτι του και πήγε προς το αρτοποιείο για να ψωνίσει. Εκεί τον περίμεναν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλα και τον ξυλοκόπησαν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Θανάσης Τζήλος φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατό του. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το onlarissa.grη επίθεση έγινε έξω από το αυτοκίνητο του άτυχου διαιτητή, ο οποίος γύριζε από το αρτοποιείο. Μάλιστα, το τζάμι του οδηγού είναι σπασμένο, ενώ στο δρόμο υπάρχουν ίχνη αίματος από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι δράστες.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: onlarissa.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις