Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Φουλάρει για διπλό “χτύπημα” ο Ολυμπιακός!

Φουλάρει για διπλό “χτύπημα” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ Αράο και του Τυνήσιου στόπερ Μεριά. Θέλουν να “κλείσουν” άμεσα και τις δύο μεταγραφές οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει στροφές, προκειμένου να ολοκληρώσει δύο μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες. Οι “ερυθρόλευκοι” φουλάρουν για την απόκτηση του Αράο και του Μεριά, προκειμένου να λύσουν τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είδε την ομάδα του να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο φιλικό με την Γκενκ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αράο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τη Φλαμένγκο, με τους ανθρώπους του να αισιοδοξούν ότι θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπήρξαν τις περασμένες μέρες κι ο ο Βραζιλιάνος χαφ θα έρθει στο λιμάνι.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν, παράλληλα, και τη μεταγραφή του Μεριά, η οποία “ναυάγησε” πριν λίγες μέρες λόγω αλλαγής στάσης της Σφαξιέν. Η ομάδα του Τυνήσιου στόπερ έριξε, πάντως, και πάλι γέφυρες προς την “ερυθρόλευκη” πλευρά και δεν αποκλείεται να κλείσει άμεσα κι η υπόθεση του 25χρονου διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις