Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

France Football: “Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τον Ντιένγκ”

France Football: “Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τον Ντιένγκ”

Την ώρα που η ΑΕΚ εμφανίζεται να βρίσκεται μια… ανάσα από τον Νέναντ Κρστίτσιτς, το έγκυρο Γαλλικό Μέσο παρουσιάζει τους “κιτρινόμαυρους” έχουν για τα καλά στο “ραντάρ” τους τον Αλιού Ντιένγκ.

Το έγκυρο γαλλικό περιοδικό “France Football” αναφέρει ότι η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του 21χρονου μέσου από το Μαλί, Αλιού Ντιένγκ μέχρι το 2020.

“Έδωσαν τα χέρια ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς”

“Από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της MC Alger, ο μέσος Αλιού Ντιένγκ αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες της Μαγκρέμπ. Ο 21χρονος από το Μάλι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Από την μετακίνησή του στην MC Alger τον περασμένο χειμώνα, ο Αλιού Ντιένγκ έφτιαξε πολύ γρήγορα όνομα και υπό τις οδηγίες του Μπερνάρντ Κασονί μετουσιώθηκε σε βασικό στέλεχος της πιο διάσημης ομάδας της Αλγερίας.

Δυνατός και αθλητικός, ο Αλιού Ντιένγκ είναι ένας αμυντικός μέσος με την ικανότητα να οργανώνει παιχνίδι. Διεθνής 11 φορές με το Μάλι, προκάλεσε το ενδιαφέρον της Τουλούζ το περασμένο καλοκαίρι καθώς και διάφορων τούρκικων ομάδων. Τώρα, η ΑΕΚ προσπαθεί να τον κλείσει με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις