Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός: Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι “πράσινοι”

Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός: Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι “πράσινοι”

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σε ακόμα ένα φιλικό ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ηττήθηκε με 2-1 από την ισχυρή Γαλατασαράι στην Τουρκία, ωστόσο παρουσίασε πολύ καλή εικόνα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από την Γαλατασαράι στο φιλικό παιχνίδι στην Τουρκία, ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, κοιτώντας στα μάτια τους πρωταθλητές της γειτονικής χώρας.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ εμφάνιση κι άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, παρότι αντιμετώπιζε ένα πολύ ισχυρό σύνολο και παρατάχθηκε χωρίς τον Κουρμπέλη.

Οι Τούρκοι δεν ήταν ανώτεροι σε κανένα σημείο του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο μέρος είχαν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Προηγήθηκαν με τον Μπουγιούκ με 1-0 στο 14′ από στημένη μπάλα (σ.σ. τα στημένα είναι ένας τομέας του παιχνιδιού που έχει μεγάλο πρόβλημα ο Παναθηναϊκός), ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα έκαναν το 2-0 στο 63′.

Οι “πράσινοι” πίεσαν για το γκολ και το βρήκαν στις καθυστερήσεις, με τον Κόναν να μειώνει σε 2-1 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Βέργου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι “πράσινοι” είχαν ευκαιρίες για γκολ. Ο Μακέντα είδε τον Κοτσούκ να τον σταματά σε δύο περιπτώσεις.

Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό ήταν αναμφίβολα ο Κολοβός. Ο Έλληνας άσος πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι με την “πράσινη” φανέλα, ιδικά από το 30’ και μετά όταν πέρασε στα χαφ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (4-2-3-1): Οκάν, Σερί, Αντέμ, Λουινταμά, Μαρκάο, Ναγκατόμο (70’ Μπαϊρά), Μπελχαντά, Ντονκ (82’ Αταλάι), Ντουρμάζ (52’ Αγκούν), Μαριάνο (64’ Γιουνές), Μπάμπελ (74’ Μήτρογλου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (4-3-3): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (72’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (59’ Νούνες), Πούγγουρας (76’ Μαυρομμάτης), Ινσούα (81’ Ζαγαρίτης), Δώνης (81’ Θεοχάρης), Χατζηθεοδωρίδης (72’ Αλεξανδρόπουλος), Ζαχίντ (73’ Εμμανουηλίδης), Κολοβός (81’ Κονάν), Χατζηγιοβάνης (63’ Καμπετσής), Μακέντα (73’ Βέργος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις