Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Γαλατάσαραϊ σώζει τον Εμπουέ!

Εμπουέ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ήταν ένας από τους πλουσιότερους Ιβοριανούς ποδοσφαιριστές. Πλέον όμως ο Εμάνουελ Εμπουέ είναι χρεοκοπημένος και δήλωσε πως σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία. Σανίδα… σωτηρίας στον 34χρονο προσφέρει η Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο Εμπουέ αυτή τη στιγμή είναι άστεγος, κρύβεται από αστυνομία και κλητήρες και παρακαλάει για μία δουλειά. Το διαζύγιο που πήρε με τη σύζυγό του, Ορελί, βγήκε εις βάρος του και με δικαστική απόφαση έχασε όλη την περιουσία του.

Συγκλονίζει το δράμα του Εμπουε: «Θέλω να αυτοκτονήσω!»

Ο παλαίμαχος αμυντικός παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία, κάτι που.. βάρεσε καμπανάκι στην παλιά του του ομάδα, Γαλατάσαραϊ.

Η τουρκική ομάδα του πρότεινε να δουλέψει στις ακαδημίες της κι έτσι να τον βοηθήσει οικονομικά. “Ακούσαμε τα κακά νέα για τον Έμπουε στα αποδυτήρια, με ενημέρωσαν εκεί . θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον φίλο μας”, τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

“Θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν ο Τερίμ μου έδινε ένα τέτοιο πόστο στη Γαλατά. Ο Φατίχ είναι σαν πατέρας για εμένα, τον αγαπώ πάρα πολύ, θα έκανα τα πάντα για εκείνον γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ”, ήταν το σχόλιο του Εμπουέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις