Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γάλλος δημοσιογράφος χαρακτήρισε “γίδι” τον Κώστα Μήτρογλου!

Κώστας Μήτρογλου

Οι μέτριες παρουσίες του με την Μαρσέιγ -και τα μόλις 3 γκολ που έχει πετύχει φέτος- έχουν βάλει τον Κώστα Μήτρογλου στο “στόχαστρο” αρκετών δημοσιογράφων στη Γαλλία. Ένας από αυτούς όμως το… παράκανε με το σχόλιο του για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Κώστας Μήτρογλου δέχεται εντονότατη κριτική στη Γαλλία, μετά και τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στο πρόσφατο ματς της Μαρσέιγ με την Ντιζόν (σ.σ. έγινα αλλαγή στο ημίχρονο). Ο δημοσιογράφος, Ντανιέλ Ριολό, όμως… ξέφυγε με το σχόλιο που έκανε για τον Έλληνα επιθετικό.

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα δεδομένα για Μήτρογλου

“Βλέποντας το Ραμί να σκοράρει δύο γκολ στον αγώνα με κάνει ευτυχισμένο. Η Μαρσέιγ πραγματικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη και να ξαναβρούν οι παίκτες τον εαυτό τους. Ο Ραμί μπορεί να παίξει, ανέβασε και την αυτοπεποίθηση του και βοηθά την Μαρσέιγ.

Ο Μήτρογλου είχε την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς; Μην… πυροβολείτε τους ποδοσφαιριστές, ευκαιρίες χάνονται, αλλά αφήστε το, μη γίνεστε κακοί. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να κλάψουμε στην πλάτη του για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Άλλωστε έχει περάσει ένας χρόνος που χάνει ευκαιρίες. Είναι άσχημο και είναι κρίμα. Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ” ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου του RMC SPORT.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις