Δευτέρα, 10 Ιουν.
34oC Αθήνα

Για το χάλκινο η εθνική Νεανίδων του πόλο στο Παγκόσμιο

Για το χάλκινο η εθνική Νεανίδων του πόλο στο Παγκόσμιο
koe.org.gr

Ήττα από την Ισπανία για την εθνική Νεανίδων με 13-9 στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Γαλανόλευκη θα διεκδικήσει του χάλκινο μετάλλιο παίζοντας απέναντι στις ΗΠΑ.

Την ήττα με 13-9 γνώρισε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος απέναντι στην Ισπανία και θα διεκδικήσει αύριο στις 20.20 το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης παίζοντας απέναντι στις ΗΠΑ (ηττήθηκαν με 8-7 απο την Ολλανδία).

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου προσπάθησαν μέχρι το τέλος της συνάντησης στο Βελιγράδι, αλλά το 0-3 της τελευταίας περιόδου δεν τους άφησε περιθώρια να διεκδικήσουν τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Η ελληνική ομάδα με πρωταγωνίστριες την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και την Έλενα Κανετίδου αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στην αρχή του αγώνα, ανέκαμψε και προηγήθηκε με 6-4 στο ημίχρονο. Στην συνέχεια δέχθηκε πολλά γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο (θύτης η Αλεξάνδρα Αθνάρ που σημείωσε 6 γκολ) και παρα το γεγονός ότι η Τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 9-10, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα τελευταια 8 λεπτά.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 13-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 6-4, 3-0.

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π, Λούδη 1, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου Ειρ., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσίμπρη, Δούλη 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις