Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιουβέντους: “Πόσα πληρώσατε;” ρώτησε ο Κιελίνι τους παίκτες της Ρεάλ!

Κιελίνι - Γιουβέντους

Το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ στο 90+3′ του αγώνα με τη Γιουβέντους -το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ρονάλντο- της έδωσε την πρόκριση στους “4” του Champions League. Έντονα παράπονα από Γιουβέντους, με… φαρμακερή ατάκα. “Καθαρό” θεωρεί το πέναλτι ο Πορτογάλος επιθετικός των “μερένγγες”.

Με εύστοχη εκτέλεση… αμφισβητούμενου πέναλτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο Ρεάλ – Γιουβέντους και χάρισε την πρόκριση στους “4” του Champions League στους Μαδριλένους.

«Λαχτάρισε» η Ρεάλ! Ο Ρονάλντο απέτρεψε νεά επική ανατροπή – Εύκολη πρόκριση για τη Μπάγερν

O διαιτητής Όλιβερ είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπενατιά στον Λούκας, κάτι που προκάλεσε τα έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων και την αποβολή -για διαμαρτυρία- του Μπουφόν.

Έξαλλος ήταν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Μάλιστα, η κάμερα τον… έπιασε να ρωτά τους αντιπάλους του “πόσα πληρώσατε” κάνοντας και τη χαρακτηριστική χειρονομία.

https://twitter.com/x_LiveYourLife/status/984172750850928640

Απ’ τη μεριά του πάντως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί πως το πέναλτι που “σφυρίχτηκε” είναι… καθαρό. “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρονται. Ο Μπενατιά βρήκε τον Λούκας από πίσω. Αν δεν το έκανε, ο Λούκας θα σκόραρε”, τόνισε ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ μετά το τέλος του αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις